Välkommen

Marknadskommunikation, grafisk design eller visuell kommunikation handlar om att förtydliga budskap genom att på bästa sätt kombinera bilder, formgivning, illustrationer och varumärken så att de kommunicerar med text. Det är det vi jobbar med på Helena Boström Reklam & Design AB. Byrån grundades av Helena 1998 och drivs nu framåt tillsammans med marknadsanalytikern Alicia Vara. Motiverade av en stor portion lust, omättlig nyfikenhet och en lyhördhet för vad som ligger i tiden tycker vi att vi har världens roligaste jobb!

Vi gillar att göra det krångliga enkelt
och det enkla intressant

Med skärpa i analysen, höjd på idéerna och briljans i utförandet tar vi oss an olika uppdrag inom grafisk design. Känsla och tydlighet är ledorden som följer oss genom processen när vi utvecklar alster som annonser, böcker och bokomslag, affischer, broschyrer, kataloger, förpackningar, illustrationer, fotografiska bilder, logotyper, grafiska profiler, webbdesign och mycket annat. Ofta omfattar uppdraget hela kedjan från idé till färdig produkt men ibland kan det bestå av en mindre del av en produktion. Vår syn på visuell kommunikation är att den ska vara enkel, intressant och positiv och att den lätt ska kunna uppfattas av mottagaren både i tryck och digitalt.

Helena är en konceptuell, idéstark och analytisk designer som förenar sin helhetssyn på visuell kommunikation med sitt öga för detaljer. Hon arbetar med olika medier för att på bästa sätt kunna tillmötesgå kundens behov, ofta i nära samarbete med kunden. Alicia är marknadsanalytiker som håller ordning på trender och konkurrenter. Hon är specialist på att utveckla varumärken och brinner för att göra detta via god design.

Vår sammanlagda kreativitet, kvalitet och erfarenhet inom området hjälper oss att utveckla nytt visuellt material åt våra kunder eller att stärka det som redan finns. Titta gärna in på en kopp och en näve rostade salta mandlar!

 

With grace and simplicity

We are an advertising and graphic design agency who works with corporate identity and visual communication for smaller and larger companies. Our customers come from different areas and we find that very interesting.

We develop different kinds of artwork, illustrations and photographs, we create your logo, and corporate identity, prints as advertisments, product catalouges, design books, business cards, websites and more.

Our creativity, quality and experience in the area, let us develop different kinds of graphic design tasks companies need.

This agency was founded by Helena Boström in 1998 and develops now with help from marketing analyst Alicia Vara.

Please join us for a nice cup of tea and watch our beautiful view!